@Doktor'un açıklaması:
dikkat....cihazların garantilerinin çoğu bittiğinden yazılmları uygularken yapılacak hatalarda sorumluluk almanız gerekeceğiniönemle hatırlatırım...önce yazılımları tecrübeli arkadaşların denemesini ve onay bekleyin
hangi yazılımı yüklemeniz gerektiği ve loader hakkında yardınm isteyin
emin olmadığını işlemler yapmayın 200x fta ve cı eklenecek hazırlanıyor.
sadece tps güncellendi FREEX AÇARMI *** WİEW AÇARMIİGELECEKMİ vb SORULAR sormayın..zaten serideki hafıza limitleri sondadırbazı arkadaşlar hala sorunun yenilere veriliyor eskilere yok olduğunu savunuyor
son kez söylüyorum bu yazılımların desteği AUTO YADA 2 GÜNLÜK geçici EMU olayları için VERİLEMEZ.. ve verilmeyecek
saçma sapan şahsiyetsizler yüzünden artık iyice bunaldım..daha satıldığında emu bile olmayan cihazlara eldeki imkanları zorlayarak destek vermeye çalışrken herkesin neyi ve ne hakla istediğini bilme zamanı
emu desteği ile geçici EMU ÇÖZÜMLERİNİ bu seride vermemiz imkansız
yani her 2 günde bir bu yazılımları veremeyiz ve stabil altyapıyı değiştiremeyiz..bu böyle bilinsin..şimdi çıkıp birileri gine yok unutulduk yok yenilete var vb saçmalıklara başlarsa o zaman bende anlamayanlar için bundan sonra firmayla muhatap olun ben yokum derim olur biter..artık nankörlerden bıktım.onun dışında yazılım altyapısı izin verdiği sürece yazılım desteğiniz kesinlikle sürecek ama DİĞERLERİ ŞUNU AÇIYOR vb laflarını unutun...beni hiç ilgilendirmiyor
beni ilgilendiren yazılımları sürdürebilmek..hepsi bu.
Mach1 Mpl den Alıntıdır...Emeği geçenlere teşekkürler..
Her nefis ölümü tadıcıdır; sonra bize döndürüleceksiniz (ankebut-57)
NOT: Lütfen yeni ekliyeceğimiz Yazılım Ve Softcam Dosyalarını 1NOLU MESAJA Ekleyelim
Dreambox'lara FTP ile nasıl bağlanılır? (FlashFXP Kullanımı)
Dream Up İle DREAMBOX İmage Yüklenmesi
3250 5500 8800 E50 E61 E65 N70 N80 N90 N91 N93 N95 N95 8GB Symbian Oyunlari
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)